Resurse Baptiste

 

Cum aş putea sa înteleg, daca nu ma va calauzi cineva?
Fapte 8:30


 

Meniu site

 

Ortodoxism

 

Adventism

 

Ateism

 

 

A ne implica in apologetica este o necesitate morala a fiecarui credincios; noi trebuie sa fim totdeauna pregatiti sa oferim un raspuns pentru speranta care este in noi."

Greg Bahnsen

 
Resurse Baptiste

APOLOGETICĂ:

ADVENTISM

Adevăruri pe care Adventiştii de ziua a şaptea nu ţi le vor spune. Un articol pus la dispoziţie de MacGregor Ministries, o misiune specializată în ajutorarea celor care au fost în contact cu diferite secte sau culte religioase. Pentru mai multe informati vizitatii site-ul: http://www.macgregorministries.org

A DOUA PRIVIRE LA ADVENTISMUL DE ZIUA A ŞAPTEA. Un articol pus la dispoziţie de MacGregor Ministries, o misiune specializată în ajutorarea celor care au fost în contact cu diferite secte sau culte religioase. Pentru mai multe informati vizitatii site-ul: http://www.macgregorministries.org

ESTE ADVENTISMUL DE ZIUA A ŞAPTEA CU ADEVĂRAT CREŞTIN? de Wallace şi Carole Slattery. "Adventiştii cred că ei sunt Singura Religie Adevărată, ultimii Creştini. În cele din urmă, nu sunt ei cei care ţin toate cele Zece Porunci şi au „Mărturia lui Hristos” [profetul lor Ellen White]."

Predică adventiştii o altă Evanghelie? de Dale Ratzlaff. "Apelez la tine să recunoşti cu smerenie că nu poţi fi destul de bun şi că nu poţi tine Sabatul destul de perfect ca acesta să aibă un loc în asigurarea mântuirii tale. Mai degrabă, întinde-ţi mâna credinţei şi apucă darul graţios oferit de bunul nostru Dumnezeu. Lasă-L pe Dumnezeu să te declare El neprihănit bazat doar pe neprihănirea lui Hristos. Lasă-L pe Duhul Sfânt să-ţi regenereze viaţa în interior aşa încât roada Duhului să curgă în mod natural din centrul fiinţei tale. Acceptă simpla evanghelie a credinţei în Hristos plus nimic altceva."

De la controversă la criză… de Kenneth R. Samples. "La mijlocul anilor 1970, au apărut două partide distincte din cadrul AZŞ. Adventismul Tradiţional, care apăra multe din poziţiile Adventismului dinaintea anilor 1950, şi Adventismul Evanghelic, care accentua înţelegerea Reformei despre neprihănirea prin credinţă. Această controversă a creat la scurt timp calea spre o criză internă de explozie care a fragmentat în mod serios denominaţia. În anii timpurii din 1980, o severă disciplină confesională împotriva anumitor lideri adventişti evanghelici i-a deziluzionat pe mulţi adventişti."

sus

Ce este nou?
Pe pagina de Resurse Baptiste a site-lui...
Versetul Zilei

Calendar


Copyright © 2003 Vox Dei Ministries. Toate drepturile rezervate