Resurse Baptiste

 

Cum aş putea sa înteleg, daca nu ma va calauzi cineva?
Fapte 8:30


 

Meniu site

 

“Fratilor, noi trebuie sa predicam doctrinele; noi trebuie sa punem accent pe doctrine; noi trebuie sa mergem inapoi la doctrine. Imi este frica ca noua generatie nu stie doctrinele asa cum le cunosteau parintii nostri."

John A. Broudus

 
Resurse Baptiste
 

ETICA

DOCUMENTAR DESPRE AVORT : “Ce nume i-ai da copilului tau nenascut ?” Realizat in anul 1999 pentru Radio Vocea Evangheliei - Timisoara. Difuzat initial de Radio Vocea Evangheliei - Romania, prin statiile Timisoara, Sibiu, Oradea, Suceava, Cluj-Napoca, Bucuresti.
Realizator si reporter: Ioan Ciobota

bullet

documentar, partea I-a

bullet

documentar, partea II-a

bullet

documentar, partea III-a

bullet

documentar, partea IV-a

bullet

documentar, partea V-a

Are Scriptura ceva de zis cu privire la homosexualitate? - De Michael Foust. Joe Dallas credea odată că Biblia are puţine de spus cu privire la homosexualitate. Ca şi homosexual şi susţinător al aşa-numitei teologii pro-homosexualitate, el a petrecut câţiva ani susţinând că Scriptura nu îi condamnă pe homosexuali. El era chiar membru al unei biserici Metropolitan Community, care este alcătuită din membri care resping interpretările tradiţionale ale versetelor care vorbesc despre sexualitate.

Prezervative contra abstinenţă: Dezbatere la conferinţa despre SIDA din Tailanda. Yoweri Museveni, preşedintele Ugandei, a declarat în cadrul celei de-a 15-a Conferinţe Internaţionale SIDA din 12 iulie, în faţa a aproape 20000 de oameni că în lupta plină de succes a ţării sale împotriva epidemiei cheia este abstinenţa, nu prezervativele.

Nu credeţi în cercetarea plină de înşelătorii a celulelor embrionare stem - de Dwayne Hastings. Credeţi în cercetarea celulelor embrionare stem ca una care a făcut incursiuni fantastice în vindecarea bolilor precum boala Alzheimer?

sus

Ce este nou?
Pe pagina de Resurse Baptiste a site-lui...
Versetul Zilei

Calendar


Copyright © 2003 Vox Dei Ministries. Toate drepturile rezervate