Sa indraznim!

0
views

de Damian Ion

Sa ne lasam incurajati de Cuvantul lui Dumnezeu. Iata cateva motive pentru a indrazni:

  • Iertarea pacatelor

Si iata ca I-au adus un slabanog care zacea intr-un pat. Isus le-a vazut credinta si a zis slabanogului: “Indrazneste, fiule! Pacatele iti sunt iertate!” (Matei 9:2)

 

  • Credinta in Domnul

Isus S-a intors, a vazut-o si i-a zis: “Indrazneste, fiica! Credinta ta te-a tamaduit.” Si s-a tamaduit femeia chiar in ceasul acela. (Matei 9:22)

 

  • Chemarea Domnului

Isus S-a oprit si a zis: “Chemati-l!” Au chemat pe orb si i-au zis: “Indrazneste, scoala-te, caci te cheama.” (Marcu 10:49)

 

  • Lucrarea Domnului

In noaptea urmatoare, Domnul S-a aratat lui Pavel si i-a zis: “Indrazneste, Pavele; caci, dupa cum ai marturisit despre Mine in Ierusalim, tot asa trebuie sa marturisesti si in Roma.” (Faptele apostolilor 23:11)

Indiferent de situatiile prin care vom trece, chemarea pentru noi este sa indraznim increzandu-ne cu toata puterea in Domnul Isus. “V-am spus aceste lucruri ca sa aveti pace in Mine. In lume veti avea necazuri; dar indrazniti, Eu am biruit lumea.” (Ioan 16:33)

Am putea oare sa nu indraznim avandu-L alaturi pe Dumnezeu? “Cel rau fuge fara sa fie urmarit, dar cel neprihanit indrazneste ca un leu tanar.” (Proverbe 28:1)